Cider die smaakt naar meer!

Goede kwaliteit appelcider is in Nederland nog amper te krijgen. Gek, want in Frankrijk, Engeland en Spanje is het super populair. Omdat we in Nederland ook zo veel mooie appels hebben willen wij cider hier ook weer op de kaart zetten. Wij maken een frisse droge cider van 100% Nederlandse appels. En doordat onze cider lokaal geproduceerd wordt is hij ook nog eens hartstikke duurzaam!

Wie wij zijn

Wij, Hermes Spaink & Alex van der Weele, begonnen in 2020 vanuit een goede vriendschap met het maken van appelcider. Van onze eerste hobby-batch van 5 liter zijn we in twee jaar tijd uitgegroeid naar een kleinschalige ciderij. We gebruiken hierbij lokale appels, statiegeld flessen en zorgen dat ons appelafval een tweede leven krijgt als veevoer om zo toe te werken naar een lokale, duurzame en vooral erg lekkere appelcider!

Visie
Cider is een nog onbekende drank in Nederland maar wij zien het als een heerlijk en duurzaam alternatief op wijn of bier. Proef het verschil!

Missie
Onze missie is om cider in Nederland weer populair te maken met een focus op lokale productie en verkoop. Drink jij mee?